Udgivelser

Rosenly

 

Forlaget DreamLitt 2022

 

Anna er lige flyttet med sin familie til huset Rosenly. Hun starter i en ny skole og møder Leonora, der hurtigt bliver hendes bedste veninde. Men en dag går det hele galt, og Anna står pludselig alene. Ensom og svigtet har Anna næsten ikke lyst til at stå op og tage i skole. Men så får hun en mystisk besked.


Illustreret af Emma Habekost Jakobsen.

 

Bogen kan købes hos forlaget, hos boghandlerne eller online, også som e-bog.

Kongestenen 1: Ellin

 

Forlaget DreamLitt 2018

 

Da landet Okenos bliver angrebet af nabolandet Demurgien, må 13-årige Ellin flygte fra sit hjem uden varsel. I sin rygsæk har hun den berømte Kongesten, som hendes onkel, kong Miros, har pålagt hende at bringe til hans søster i landet Furien langt mod nord.

 

Ellin er tvunget til at skjule sin sande identitet og søge langt væk fra alle kendte veje, for det er farligt at rende rundt med selveste Kongestenen i sin rygsæk. Efter sigende skænker den nemlig sin ejer magten til at herske over Okenos. Forfulgt af demurgiske soldater og helt alene i en verden på randen af krig begynder Ellin langsomt at se fortiden og sin mors død i øjnene.

 

Klik her for at hente en læseprøve.

 

Bogen kan købes hos forlaget, hos boghandlerne eller online, også som e-bog og lydbog.

Kongestenen 2: Miralins datter

 

Forlaget DreamLitt 2018

 

Ellin er omsider nået frem til sine slægtninge i Furien, men hendes trængsler er langt fra er slut. Modtagelsen hos kongefamilien på Egeborg bliver ikke helt, som hun havde forestillet sig, og Ellin må vente længe med at få svar på, om hendes onkel, kong Flod, vil komme hendes familie til undsætning og hjælpe Okenos i krigen mod demurgien.

 

For at vinde sin onkels tillid er Ellin nødsaget til at spille rollen som underdanig prinsesse og lære at begå sig i hoffets rænkespil til en sådan grad, så hun til sidst knap kan huske, hvem hun i virkeligheden er. Samtidig kæmper hun med at finde ud af sine indviklede følelelser for kronprins Ørn, hendes ældste fætter, som på den ene side er meget tiltrækkende, men på den anden side ikke er til at blive klog på.

 

Klik her for at hente en læseprøve.

 

Bogen kan købes hos forlaget, hos boghandlerne eller online, også som e-bog og lydbog.

Kongestenen 3: Fioron

 

Forlaget DreamLitt 2018

 

Efter et liv med undertrykkelse og mishandling har prins Falk omsider fået nok. Drevet af en voldsom vrede over sine forældres forræderi lykkes det ham at stjæle Kongestenen og flygte ud i Furiens store skove. Men hvor er han egentlig på vej hen? Og hvad kan en dreng som han – der hele sit liv har fået at vide, at han er uduelig – stille op mod to magtbegærlige konger og deres hære?

 

Falk tumler blindt af sted, kun med den tanke for øje at bringe den magtfulde sten så langt væk fra sin far, som muligt. Men han må snart indse, at alle de bøger, han har læst om fortidens helte, ikke kan hjælpe ham ude i den barske virkelighed.


Klik her for at hente en læseprøve.


Bogen kan købes hos forlaget, hos boghandlerne eller online, også som e-bog og lydbog.

Kongestenen 4: Prins af Okenos

 

Forlaget DreamLitt 2019

 

Fioron har lovet dronning Nora at bringe Konge­stenen til Sønderfæstning. Desuden har han svoret, at han vil lære at bruge kong Mitas’ sværd og kæmpe for et frit Okenos. Men det er ikke nogen nem opgave at slippe uskadt gennem landets besatte områder, når man er eftersøgt for mordforsøg og har en demurgier med på slæb. Og trods Konras’ ihærdige forsøg på at forvandle ham til en kriger, ser det temmelig håbløst ud med at lære at svinge sværdet.


Under den farefulde færd gennem Tvillingerigerne bliver Fiorons mod, og ikke mindst hans tålmodig­hed, testet til det yderste. Heldigvis er han ikke læn­gere alene om at bære sin skæbne. Men selv kærlighed og venskab kan vise sig at være forhindringer på vejen mod målet.


Klik her for at hente en læseprøve.


Bogen kan købes hos forlaget, hos boghandlerne eller online, også som e-bog.

Kongestenen 5: Dronning Noras Børn

 

Forlaget DreamLitt 2020

 

Fioron har bragt Kongestenen i sikkerhed i Det Sydlige Tvillingerige, og Ellin har fundet en ny tilværelse hos kongefamilien i Walangar. Fælles for dem er, at de nærer et brændende ønske om at se kongeslægten tilbage som herskere på Kongsgården.

Men Ellin er kun femten år gammel, og uanset hvor hårdt hun træner, må hun ikke få lov at deltage i krigen. Fioron er til gengæld blevet udvalgt til at deltage i krigsforhandlinger på Ørneøerne. Men hvad vil der ske, hvis kongeslægtens allierede finder ud af, at han er søn af forræderen, kong Flod?


Tynde skæbnetråde er trukket fra kongeslægtens fortid og væver dem begge ind i Okenos’ store historie og den ulmende krig.


Bogen kan købes hos forlaget hos boghandlerne eller online, også som e-bog.